הכלבה שלי שהלכה לתמיד.

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

05/06/2011 | 16:29 | מאת: צ

אחרי ארבע עשרה שנים של חום אהבה ופינוק שלא ידע מעצורים אני נפרד מהכלבה שלי שהייתה לי לדבר היקר ביותר. עם בקבוק הנקתי אותה מגיל חמישה ימים ועם כפית האכלתי אותה עד היום האחרון. הסרטן שלה הכריע אותי ואותה ביחד אני כואב את מותה והיא תחסר לי עד סוף ימיי. בטוב וברע היא היתה לצידי וכל עולמי סבב אותה. גם ההרדמה שלה כבר לא היתה נחוצה וברגע שיצאתי מהחדר כדי שהוטרינרית תסיים היא ויתרה והלב פסק. אני מנסה לחשוב איך להמשיך בלעדיה כשכל הבית עוד מלא במזכרות קטנות ממנה וכל כולי עדיין בסדר יום של לדאוג לחזור ולהיות איתה ולטפל בה כי קשה לה. היא כבר לא כאן אבל הרגש והחוש האמהי לא מרפים. אני לא מעכל שהיא כבר לא והכל מסביב חי ומתמשך כאילו כלום לא קרה. כל החודש האחרון אמרתי לה שכשהיא מוכנה שפשוט תוותר ותלך לנוח ואני לצידה עד הסוף עכשיו אני חסר נחמה וחסר טעם והכל קשה לעיכול עדיין.

צ. יקר! צר לי מאוד על אובדנך וכאבך..... עם כל תגובה כאן בפורום על אבלו של אדם שנפרד מחברו הטוב ביותר, כלבו, אני מהרהרת לעצמי עד כמה לא צודק שתוחלת החיים של היצורים המדהימים הללו קצרה משלנו. אני באופן אישי איבדתי את כלבתי לפני שנה באפריל . הכלבים הם חבריי מאז הייתי תינוקת ומחיר הכאב עם אובדנם (כולם בגילאי זיקנה ושיבה טובה) הוא ניכר ומשמעותי. ועם זאת, כפי שכתבתי לכל קודמך, בפורום זה, יש משמעות אדירה להמשיך ולאמצם על מנת למנוע המתה, פגיעה וחולי של כלבים משוטטים ככל האפשר. אשריי כלבתך שזכתה לבית שהענקתם לה ולקשר אוהב ומעניק. שלך בחום נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול