אובדן

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

11/08/2009 | 13:50 | מאת: אור

אני בת 31 גרושה+1 כל הזמן אני חושבת על מוות ואם אני ילך להרבא אנשים יהיה יותר טוב אני לא מצליחה לשמור מערכות יחסים בעיות כספיות מאוד חמורות שותה אמון לפעמים משתמשת בסמים(חשיש לרוב)כל פעם מוצאת את עצמי בורחת מהמציאות בוכה הרבא במיוחד בזמן האחרון לא יודעת מה לעשות האם אני "אובדנית" אין לי כסף ללכת לפסיכיאטר האם גם רופא משפחה יכול לעזור לי בבקשה תעזור לי.

אור יקרה! רופא משפחה בקופת חולים מאוד יכול לעזור כמו כן יש פסיכיאטר שמקבל בכל קופת חולים ואין צורך בתשלום נוסף בדרך כלל. נסי לחשוב שאת מביטה על העולם כעת מתוך "משקפיים שחורות" שמראות לך כל דבר במציאות החיים שלך כקשה, כואב ולא מוצלח.לאחר טיפול מתאים תיכנס אופטימיות לחייך - גם לפעמים כשנדמה שהכל רע, זה לא בהכרח כך אלא עשוי לנבוע מהקושי שלנו לראות את החזק, היפה והמוצלח בחיינו (אולי בגלל דיכאון, משבר או דימוי עצמי נמוך) בהצלחה שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול