אבל בפרידה מבן זוג אלים

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

25/01/2011 | 08:48 | מאת: שרון

שלום נירה! ניפרדתי לפני חודשיים מבן זוג. הזוגיות שלנו ארכה כשנתיים והיו בה עליות ומורדות הרבה השפלות. תמיד הרגשתי שאני לא רצויה ומנדנדת אבל ידעתי שאם אעשה כדברו הוא ישאר ולא יעזוב. היתה גם תקופה שהיה לו קשר (לדבריו לא מיני אלא חברי) עם חברה לעבודה. אני חואבת מאוד עד כדי כך שחושבת לחזור אליו. תודה להתיחסותך

שרון יקרה! אובדן קשר נחשב לאובדן משמעותי במהלך החיים ביו אם בן הזוג מת או נטש. אנא פני לטיפול לשם בירור אופנות ההתקשרות הזוגית שלך. שלך, נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול