בדידות משפחתית

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

03/01/2011 | 13:41 | מאת: מיכל

בודדה מאד מבחינה משפחתית בנתקכבר שנים לאחר משברים וטראומות אחרי שרות צבאי מחפשת משפחה מארחת מאמצת לאוזן קשבת בלבד נסיתי לפנות לרווחה ועמותות רבות אך לשווא ועכשיו מנסה כאן,מחיפה והסביבה,אודה למי שישאיר מייל ואחזור אליו.

מיכל יקרה! האם תוכלי להרחיב מעט? בת כמה את? מה את מחפשת? קצת יותר מידע על ציפיותייך? במה את עוסקת היום? ובעיקר מה היו הקשיים של הרווחה והעמותות לסייע לך. אולי מידע כזה יוכל לסייע לקוראים לסייע לך..... בהצלחה נירה

22/04/2011 | 21:44 | מאת: ס

מיכל צרי איתי קשר אני גרה בבית שאן אם זה קרוב לך [email protected]

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול