פיטורין ועצבות

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

21/06/2010 | 09:01 | מאת: ברטי

נירה שלום פיטרו אותי לאחר שני חודשי עבודה בלבד אני עצובה, לא מפסיקה לבכות, כועסת נורא. האם אני באבל? אודה מאוד לתשובתך

ברטי שלום רב! פיטורין נחשב לאחד השינויים המשמעותיים בחייו של אדם. זהו אירוע קשה שעשוי לפגוע קשות בדימוי העצמי, בחשש להשתכרות ושמירה על רמת חיים, ובמידה ובני משפחה תלויים בשכר העבודה הרי שפיטורין עשוי לגרור תחושות אשמה לגבי תפקידו של המפוטר גם כהורה, בן זוג וילד של...(הורים מבוגרים הסמוכים אל שולחנו). לא פלא, לפיכך, שתגובות האבל (ראי מאמרי באתר זה)עשויות בהחלט להופיע כתגובה לפיטורין. עם זאת, ולמרות הכאב, הצער והפגיעה, תוכלי כעת בברור מעמיק בינך לבין עצמך ואולי בצירוף חברות טובות המכירות אותך היטב, לברר מה עשוי להיות הגורם לפיטורייך. מעבר לפיטורין בעקבות צימצומים, במידה וחשת לא מוערכת, במידה ועבודתך לא היוותה מקור של חיים ומשמעות עבורך או במידה ולא הסתדרת עם הבוס, הרי שזו העת לבצע שינוי משמעותי בחייך: קחי אחריות וצאי לדרך למציאת מקום טוב ומשמעותי המתאים לשלב זה של חייך. בהצלחה רבה שלך, נירה

15/07/2010 | 09:55 | מאת: פייס

לא נעים להיות הצד המפוטר. אבל הבעיה מתגמדת מול אובדן חיי אדם. עבודה חדשה ניתן למצוא...........להחזיר אדם שהלך לעולמו לא............ קחי הכל בפרופורפציה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול