עצירות מתמשכת ונוראית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/04/2011 | 20:47 | מאת: הראל

שלום אני כבר סובל מי עצירות כבר שבועיים ורק על ידי נרות יוצאת לי צואה וגם בקושי תמשבועיים הפסקתי לשרב אני אוכל דברים רכים ירקות ופירות לפני שבועים הפסקתי לשתמש בטטיבטי אחרי שהוא כבר לא עובהזר לי והבנתי גם שהוא גורם למעי עצל וקודם לכן לא היתה לי עצירות מה אפשר לעשות המצב רק מחמיר אני לא רוצה להיות תלוי בתרופות כל החיים אשמח לקבל תשובה תודה.

הראל שלום שבועיים זה זמן קצר לעצירות. הייתי מנסה כל אמצעי תזונתי \ שתיה ע"מ להמנע מתכשירים רפואיים. באין ברירה - נרות גליצרין \ חוקני פליט. אם אין שיפור והעצירות מתקבעת - נורמלקס

01/05/2011 | 02:04 | מאת: אריק

היי השתמשתי כמה ימים בנורמלקס והוא לא עוזר לעצירות מה עושים?

17/05/2011 | 22:53 | מאת: הראל

האם תה טיבטי אור לעצירות ונפיחות בבטן למרות שכבר חודש אני משתמש בו והוא כבר לא עוזר ו שימוש בלקסין יכול לעזורש ימים יש לי ת העצירות אני אוכל רק דברים רכים ומזינים וגם בזה אני מפחית כי אני מרגשחוד למרות שכבר חודש אני משתמש בו אך ללא תוצאה יכול להיות שזה הפסיק לפעול?דרך אגב מאז שיש לי את העצירות אני אוכל קצת ורק דברים מזינים ורכים וגם בזה אני מפחית מאחר ואחרי האכילה אני שוב מרגיש נפיחות וז כבר לא יכול לאכול ואני פשוט מרגיש שמשו תקוע לי בבטן וגם נורמלקס לא ממש עזר לי אני מרגיש כל יום שבלי מות מההרגשה הזאת ולא יודע כבר באיזה צורה להתמודד איתה אשמח לתשובה וייעוץ טוב.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול