עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/04/2011 | 20:10 | מאת: טט

לפני למעלה מחודש עברתי שינוי באכילה בעקבות גמילה מגלוטן וסוכר מאז אני סובלת מעצירויות קשות מאוד למרות שאני לוקחת 2 לקסיקל ניסיתי והוספתי נורמלקס אני אוכלת שזיפים כל יום ניסיתי להוסיף גם יורבלקס . מיותר לציין שאני גם סובלת מפיסורה קשה מאוד והרופא אמר לי שאין לנתח לפני שאני מסתדרת עם היציאות מה לעשות .

טט שלום 1. לא ידעתי שיש "התמכרות" לסוכר וגלוטן כך שאינך צריכה לעבור תהליך "גמילה". 2. לדעתי לפני שאת מתמסרת למשלשלים נסי להחזיר את הרגלי התזונה הקודמים שהיו נטולי עצירות

20/04/2011 | 15:02 | מאת: טט

תמיד סבלתי מעצירות ותמיד לקחתי 2 לקסיקל אחת ליומיים כרגע השינוי שאני לוקחת 2 לקסיקל כליום . לגבי הגלוטן אני לא מצליחה עכשיו לאכול לא ברור לי למה זה גורם לשינוי אני עומדת לפני ניתוח פיסורה אך לא מצליחה להתגבר על העצירויות והרופא חושש לנתח כי זה יחזור מה אפשר לקחת כדי שיהיו יציאות רכות מעבר למשלשלים שאני לוקחת במשך שנים רק עכשיו הכפלתי את המנון וזה לא עובד

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול