עצירות קשה מאוד

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/04/2011 | 10:39 | מאת: מודאגת

ד"ר שלום, אמי בת 75, עברה ניתוח להסרת פוליפ לפני כשנתיים. מאז היא סובלת מעצירות קשה מאוד(בד"כ כ-7 ימים לא יציאות). היא קיבלה טיפול בכדורים, נרות, חוקנים, זה לא עוזר ואני ואחיותי אובדות עיצות.היא סובלת מכאבים איומים, לפעמים זה יוצא ללא שליטה(אחרי נטילת משלשלים כמובן)ובנוסף היא היום עם חוליהשבורה בגב כך שאפילו פעולת הלחיצה מאוד קשה לה. מה עוד ניתן לעשות, היא מאוד מיואשת ואנו לא יודעות איך לעזור לה.. תודה רבה

למודאגת שלום יש לטפל במשלשלים כנורמלקס \ גרלקס. אם אין תגובה לפנות ליחידה להפרעות בתנועתיות ותפקוד מערכת העיכול, מרכז רפואי תל-אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול