שימוש בלקסעדין

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/02/2011 | 23:08 | מאת: ללי

אני מכורה ללקסעדין מזה 15 שנה . הגעתי לכמות של 10-12 כדורים ביום בשנה האחרונה ירדתי לכמות של 6 כדורים ביום אני משתוקקת להיפטר מהכדורים הארורים האלה . אני נמצאת בטיפול ועדיין לא מצליחה הפחד מלוותר על הכדורים ולהשמין חזק ממני אך אני לא מוכנה לוותר ומנסה בכל הדרכים להפסיק האם הנורמלקס יכול להתאים למצבי כתחליף ללקסעדין?

ללי שלום משלשלים אינם אמצעי בדוק לרדת במשקל. נורמלקס בהחלט יכול להיות טיפול מגשר בדרך להפסקה הדרגתית של המשלשלים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול