עצירות- לאחר ניקוי גוף

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/02/2011 | 20:52 | מאת: יפית

שלום רב ד''ר ישי רון. עברתי ניקוי גוף במהלך ה3 חודשים האחרונים עקב בעיה בכבד. לאחר סיום הניקוי מזה כשבועיים, אני אוכלת מאכלים שאנני אכלתי בהמהלך הניקוי. (האוכל התבסס על קמח כוסמין). ועכשיו אני סובלת מעצירות. איך אני יכולה להמנע מכך? ברצוני לציין, שאני נמנעת עדיין מאכילה של אוכל שאינו בריא. תודה על התשובה, יפית.

יפית שלום אינני מבין מה זה ניקוי גוף \ ניקוי כבד. תזונה בריאה ממולצת בכל מקרה. הרבי באכילת סיבים תזונתיים ושתיה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול