חיפה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/01/2011 | 19:22 | מאת: הכרמלי

יש לי סוכרת מטופל באינסולין, כ"כ פעמיים MI עברתי צינטור פתיחת חסימה בבלון והכנסת תומך, מקבל תרופות רבות :ליפיטור, אספרין,נגד ל/דם, לרקםרס,טריטייס,פוזיד,אלפו-קל XL.יש לי עצירות (יציאה פעם ביומיים שלושה) היציאה מאד קשה ובמאמצים רבים. האם יש קשר לעצירות בגלל התרופות, ומה ניתן לעשות?

לכרמלי שלום התרופות שאתה נוטל אינן גורמות בד"כ לעצירות. הפוסיד יכול לגרום להפרעה במלחי הדם \ מאזן נוזלים ועצירות משנית. פנה לרופא מטפל לגבי טיפול תרופתי בעצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול