עצירות כרונית בחולת פרקינסון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/01/2011 | 18:23 | מאת: הבן הדואג

אבקש לקבל מידע כלשהוא לגבי אבני צואה ועצירות כרונית בחוליי פרקינסון. אמי בת 76 חולת פרקינסון שעברה לפני מס' שנים ניתוח להוצאת פוליפים שפירים שבו הוצאו כ30 ס"מ מהמעי וסובלת מעצירות כרונית . כל תרופה קונבציונלית וטבעית אינה עוזרת לה והיא מתפתלת מכאבי בטן עד כדי שגם חוקנים בקושי עוזרים. אבקש ממך עזרה בייעוץ והפניה מה לעשות. בתודה מראש !

לבן הדואג שלום פרקינסון והטיפול במחלה גורמים\מחמירים עצירות קיימת. יש לבדוק בקולונוסקופיה אם לא התפתחה הצרות באזור ההשקה לאחר הניתוח. במידה ולא הטיפול צריך להיות אגרסיבי בנורמלקס עם\ללא חוקנים ע"מ להמנע מאבני צואה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול