עצירות לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/12/2010 | 01:11 | מאת: מירב

לפני כחודש עברתי ניתוח להסרת טחורים במדיקל סנטר אצל פרופ סייפן יואל. שנים רבות סבלתי מהטחורים וכן מעצירות כרונית. מאז הניתוח הקפדתי לקחת שמן פראפין יומיום.היציאות היו תקינות. לפני שבוע חזרתי לעבוד (אני פקידה בבנק). אתמול והיום אני סובלת מעצירות קשה ביותר."לחצתי" ועדיין יש תחושה של חוסר התרוקנות. מה לעשות שכן גם השמן לא עוזר כנראה? והאם יכול להיות שכבר חזרו הטחורים כיון שיש לי נפיחות שדומה מאד לטחור עם משהו שנראה כמו קריש דם כחול"? אילו עוד תכשירים יש נגד העצירות חוץ משמן? תודה

מירב שלום ניתן לנסות נורמלקס \ גרלקס \ אבילק \ קונסיל \ בן-פייבר. אם אין הקלה - פני לבירור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול