עצירות אחרי הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/07/2009 | 18:18 | מאת: ליקר

הפסקתי לעשןואז החלה עצירות קשה מאד,לפני כן חילוף החומרים אצלי היה מצויין אפילו פעמיים ביום.אכלתי ועדיין אוכלת בריא,סיבים,ירקות,פרות וכו.העצירות לא הסתדרה יותר מחצי שנה.עשיתי בדיקות מרובות והכל היה תקין.לקחתי תרופות טיבעיות וכל תרופות סבתא ושום דבר לא עזר,כך שנה.בליית ברירה לקחתי כדורים "לקסעדין" היום אני לא יכולה בילעדייהם.האם כדורים אלו יכולים להזיק,והאם יש משהו אחר שיכול להועיל לי. תודה רבה.

ליקר שלום לקסעדין במינון "הגיוני" יכול לעזור ולא לגרום לנזק גם בשימוש ממושך תרופות נוספות מקבוצות שונות: סיבים, תכשירי PEG, לקטולוז

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול