לקסידין

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/12/2010 | 17:55 | מאת: מירי

אני בת 34 . אני משתמשת בלקסידין יותר מ-4 שנים מאז לידה השניה. אני לוקחת 2 כדורים 3 פעמים בשבוע. אני רוצה להפסיק לקחת את הכדורים האלה, אבל זה כמו "מעגל סגור" ושום דבר אחר לא משפיע עלי.ומאז שאני זוכרת את עצמי היו לי בעיות עצירות. האם יש מצב שיום אחד הכדורים האלה לא יעזרו ושהגוף יתרגל אליהם?

מירי שלום בהחלט אפשרי מצב של הסתגלות הגוף לתכשיר וצורך להעלות במינון כדי להשיג את אותה השפעה ניתן לעבור לתכשיר אחר כנורמלקס \ לקטולוז \ סיבים; על מנת להפרד מהלקסעדין

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול