עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/11/2010 | 13:59 | מאת: אתי בנימיני

שלום, אני בת 21 ולא מזמן התחילה לי בעיה של עצירות קשה,התחלתי לשתות תה שלחברתHERBALIFE ,כל יום ליטר וחצי וזה די עזר אחר כשהפסקתי חזרה לי בעיית העצירות. כעת יש לי כל הזמן תחושה שאני צריכה לשירותים אך כשאני מנסה לעשות לא יוצא לי כלום כאילו אני בכלל לא צריכה,התחלתי לקחת פעם בשבוע כדור של לקסעדין ע''מ להיכנס לפחות פעם אחת אחרת בלי זה אני לא יכנס בכלל אבל אני מפחדת להתמכר לזה כי הרוקח מסרב למכור ואומר שזה ממכר לנערות בגילי. רציתי לדעת האם כדאי לי לחזור ולהיעזר בתה של HERBALIFE ? שכן אני פוחדת לפתח תלות בזה וגם זה מוצר די יקר שעולה 300 ש''ח או שכדאי לנסות את נורמלקס?

אתי בנימיני שלום אינני יודע מה הרכב ה"תה" של הרבלייף. בהנחה שמדובר רק בתה אין נזק. אם עזר לך בעבר נסי לחזור אליו. אם לא, הייתי ממצה כל אמצעי תזונתי לפני כניסה לשמוש ממושך במשלשלים. נורמלקס היא אופציה מצויינת

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול