עצירות מנטילת תרופות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/07/2009 | 10:24 | מאת: מלי

התחלתי טיפול בכדורים פסיכאטרים שגורמים לי עצירות וצואה קשה,אני משתדלת לאכול נכון עם הרבה ירקות ופירות שותה המון מים אך בלי לעקסדין קשה לי ביציאות,הבטן גם התנפחה,רציתי לדעת מה עליי לעשות כנגד העצירות?ואיזה תכשיר אוכל לקחת ובאיזו תדירות בלי ליצור תלות?תודה,מלי

מלי שלום ככלל, תרופות נגדות דכאון מקבוצת ה - TCA נוטות יותר לגרום לעצירות ותרופות נוגדות דכאון מקבוצת ה - SSRI נוטות יותר לשלשל (יש כמובן יוצאים מהכלל) אנא פני לפסיכיאטר שלך כדי שיתאים טיפול המתאים למצבך הקליני

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול