עצירות עמידה לכדורים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/10/2010 | 09:55 | מאת: גלית

שלום דר', לאחר שניסיתי את כל התרופות הטבעיות,סיבים תזונתיים,שמן פשתן,אלוורה,אג'ילקס ,יובסילקס במינון גבוה- עברתי לכדורים משלשלים מסוג עצירות X / לקסדין. בפעם הראשונה כדור אחד עזר בפעם השניה לא הזיז לי. לאחר מכן עברתי ל-2 כדורים והיתה לי יציאה מועטה. הבטן גדלה לי באופן נוראי,האוכל נמצא כנראה במיעיים העליונים,חוקן לא עזר לי ואם לא השימוש בבידה. אני נוטלת אנזימי עיכול +חידקים פרוביוטים וכלום.. כל הבגדים קטנים עלי בגלל הבטן. אני יודעת שהעצירות נובעת מחולשה של התכווצויות המעיים הטבעית. מאז שאני נוטלת סימבלתה לפיברומיאלגיה זה התחיל ,אבל לא יתכן שאני עמידה כל כך. לא הייתה בכוונתי להשתמש בכדורים באופן קבוע אלא להתנתקות פעמיים בשבוע בלבד אבל גם זה לא עוזר. אני מיואשת מהמצב ומאיך שאני נראית ומרגישה. האם יש באפשרותך לכוון אותי למשהו אחר? כמו כן שקלתי לקחת את החומר ששותים לפני בדיקת קולונסופיה. חשוב לציין שערכתי את כל הבדיקות ואין לי בעיה במעיים!

גלית שלום אפשרי שקיימת הפרעה בתנועתיות מערכת העיכול. אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, מרכז רפואי תל אביב - 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול