עצירות בעקבות כדור פרוגרדומט

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/09/2010 | 03:45 | מאת: אורלי

בתי בת ה -19 קיבלה כדורי ברזל, וסובלת מכאבי בטן חריפים ביותר, המלווים גם בעצירות. בעבר היא קיבלה את הכדורים הללו, אך השפעתם לא היתה קשה וחריפה. הפעם היא לקחה את הכדור וכבר למעלה מ 24 שעות היא סובלת. מכיוון שהיא חיילת, הסירבול בהתייעצות עם רופא, לא ניתנת לתיאור. אשמח לקבל עיצה כיצד לעזור לה. נתתי לה "קל בטן" וכן ניסיתי תרופות סבתא -כמו כף שמן זית , קפה שחור. תודה

ורלי שלום כדורי ברזל יכולים לגרום לכאב בטן ועצירות. במידה ונמשכות התופעות יש להפסיק את התכשיר הנוכחי ולעבור לתכשיר אחר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול