עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/06/2009 | 10:13 | מאת: מנחם

מה אפשר לעשות בנושא של עצירות כרונית? יציאה אחת ל4 ימים.. מה דעתך על טיפול קולון-הידרותרפיה?

מנחם שלום הידרותרפיה קולונית אינה מוכרת היטב בעולם המערבי. יש דווחים בודדים על שיטה זו ברפואה הקונבנציונלית. נראה ששיטה זו יכולה לעזור במקרי עצירות. איננו יודעים מה ההשפעות לטווח ארוך של טיפולים אלו. מכיוון שהמעי הגס הנו איבר הסופג נוזלים ומלחים, קיימים סכונים בשיטה זו, בעיקר הופעת הרעלת מים והפרעות במלחי הדם היכולים להיות מסכני חיים.

24/06/2009 | 01:40 | מאת: לין

פלפל כתום בטוח יעזור נסה ולא תאמין אפשר גם אדום או ירוק בהיר בעדיפות אחרונה אבל פלפל ירוק כהה לא כדאי כי יש אנשים שגורם להם לעצירות. אם לא עוזר די מהר אז לשתות כוס מים בכל פעם שאוכלים את זה.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול