עצירות בחולה סרטן העצמות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/06/2010 | 18:24 | מאת: ענבר

שלום, האם יש משהו שאפשר לעשות או לתת לחולה סרטן בעצמות הסובל מעצירות מאוד קשה כתוצאה מהסידן המתפרק בגופו??

ענבר שלום רק באם רמת הסידן בדם גבוהה יש קשר ישיר לעצירות. לא ברור באם הוא מקבל חומרים משככי כאב כמורפינים (כי אז הטיפול הוא ב - TARGIN ). אם לא, כל חומר משלשל יכול להיות טוב - PEG \ לקטולוז \ סיבים. באם אין הקלה - ממריצים (ביסאקודיל )

12/06/2010 | 10:37 | מאת: ענבר

אכן הוא מקבל אופיום לכאבים. מה שעזר לו לבסוף זה חוקן... תודה רבה על עזרתך.. שבת שלום

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול