ד"ר ישי מבקש את עזרתך ! אני נשא HIV

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/05/2010 | 13:11 | מאת: אמיר

נוטל תרופות תקופה ארוכה ומצבי הקליני מצויין !CD4 780 ו VL מתחת לסף הגילוי ! בחודש האחרון נהיה לי עצירות מאוד קשה ! בקופת החולים נתנו לי כל מניי סירופים וכדורים חלק עזר לי קצת וחלק עשה לי שילשולים קשים ! כשאני נוטל הכדו נגד העצירות למחורת בבוקר משלשל בצורה מאוד כואבת !לא רק זה ! גם משלשל המון נוזלים " מים " עד שירדתי במשקל 6 ק"ג וכשאני לא נוטל את הכדור אני בכלל לא נכנס לשירותים ! מה לעשות? תודה חך ד"ר

אמיר שלום אינני יודע מה גילך או באם עברת בדיקה אנדוסקופית בשאלה של זיהום במעי - וירלי \ חיידקי \ פרזיטרי במידה והוכח שהשלשול הוא אך ורק תוצאה של שימוש במשלשלים - אתה מגזים במינון או בתדירות. אין כל כוונה להחליף מחלה במחלה. הורד בהדרגה את מינון המשלשלים למינימום האופטימלי שיתן מקסימום אפקט. יציאה 1\יומיים היא בפירוש בתחום הנורמה

23/05/2010 | 13:10 | מאת: אמיר

הרופא המטפל ב HIV שלח אותי לעשות את בדיקה אנדוסקופית ! נראה לי אני משלשל בגלל המנוי שאני מקבל ! הורדתי הערב את המינון והיה לי קשה אבל היה יציאות !! שוב אני מודה לך ד"ר ישי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול