עצירות טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/05/2010 | 11:03 | מאת: מיה

שלום, אני בטיפולי פוריות כשנה וחצי במהלך התקופה נטלתי לקסדין או יובילקס.[ אציין כי גם לפני הטיפולים נטלתי לקסדין ] כעת, לשמחתי אני לאחר החזרת עוברים וחוששת להמשיך עם המשלשלים שהשתמשתי בהם עד כה . העצירות מחמירה והנפיחות בבטן גוברת. אשמח להמלצה למשלשל טבעי שמתאים להריון.

מיה שלום לגבי משלשלים "טבעיים" - למעט פירות (שזיפים \ תמרים \ תאנים) וירקות אין כל אינפומציה רפואית בדוקה לגבי יעילות \ בטיחות בהריון. תכשירים רפואיים בטוחים ככל שאנו יודעים (במינונים המומלצים ע"י החברה) - PEG, לקטולוז, סיבים (מוצילואידים)

20/05/2010 | 10:53 | מאת: מיה

תודה על המענה.אשמח לקבל המלצה לסוגי התכשירים שציינת.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול