שאלה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/05/2010 | 20:46 | מאת: אני

שלום, אשמח לעזרתך. בשבועיים האחרונים יש לי קיבה רכה יותר . רוב הפעמים זה מלווה בגזים ולעיתים עם מעט דם. ההרגשה מציקה ואני מרגישה צורך להכנס לשרותים כפעמיים - שלוש ביום. מה זה יכול להיות? אני זוכרת שלפני ככמה שנים , תופעה זו גם הייתה לי והיא עברה מעצמה. יש לציין שבדיקות הדם שלי תקינות ואני נוטלת כדור פלוטין וכדור ברזל כחצי שנה. מה זה יכול להיות? האם כדאי להמנע ממאכלים מסויימים? האם זה מצריך ללכת לרופא? אשמח ליעוצך. תודה מראש

את שלום 3 יציאות ביום הן בתחום הנורמה. הדם בצואה משנה את כל התמונה וההתייחסות. לא ציינת את גילך, אך בכל מקרה עלייך לעבור בדיקה אנדוסקופית כדי לאבחן את מקור הדמם

09/05/2010 | 19:52 | מאת: שוב אני

ד'ר, תודה רבה על תשובתך המהירה. אני בת 35. לפי מה שנראה לי , הדימום נוצר מהגזים שהם קצת ריריים. קצת קשה להסביר, אך זו התחושה שלי. אני מקווה שכעת זה קצת יותר ברור. אשמח לשמוע את חוות דעתך. תודה מראש,

13/05/2010 | 09:48 | מאת: שוב אני

לאיזה רופא עליי לפנות בעניין זה? אילו סיבות יכולות להיות לדמם? תודה מראש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול