סרוטונין

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/05/2010 | 23:00 | מאת: טל

שלום ד"ר, האם סרוקסט עשוי לשפר את תופעת המעי הרגיש דרך השפעה ישירה על יצור הסרוטונין במערכת העיכול? האם יצור הסרוטונין במערכת העיכול הוא מפתח בפיתרון הבעיה? תודה!

ולטנים לסרוטונין האחראיים על תנועתיות מערכת העיכטל שלום 95% ממאגרי הסרוטונין בגוף נמצאים במערכת העיכול. 5% במוח. לצערנו יצור הסרוטונין הנו רק פן אחד של התופעה ונותן הסבר חלקי לתופעות. הקולטנים במערכת העיכול האחראיים על תנועתיות הנן מסוג - 3 ו - 4. סרוקסאט משפיע על מערכת העיכול כנראה באופן מרכזי בעיקר ומעט פריפרי.

07/05/2010 | 19:07 | מאת: טל

תודה רבה....

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול