עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/06/2009 | 10:53 | מאת: רוני

אני אחרי ניתוח קיצור כיבה כ15 שנה מאז אני סובל לעצירות כרונית עקב הניתוח אני לא יכול לקחת סיבים נגד העצירות נא תגובתכם

רוני שלום קיימות תגובות שונות לנתוחי הקיבה. אינני יודע מה סוג הניתוח אותו עברת. 1. ככלל ניתוחי טבעת יכולים לגרום לעצירות.ניתוחי מעקף קיבה ומעקף מרתי-לבלבי נוטים דווקא לגרום לשלשול. 2. סיבים תזונתיים \ מסחריים יכולים לגרום לחסית קיבה \ מעי. קיימת צורה נוזלית של סיסים שניתן להשתמש בהם. 3. עצם השינוי בהרגלי התזונה יכול אף הוא להביא לעצירות 4. ממליץ על טיפול בעצירות במשלשלים מסוג PEG. במידה ואין שיפר אנא פנה למכון המתמחה בהפרעות בתנועתיות מערכת העיכול

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול