עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

14/04/2010 | 16:37 | מאת: הילה

שלום. אני חיילת שנמצאת בבסיס סגור וכבר חצי שנה בערך סובלת מעצירות קשה. בסביבות הפעם בשבוע. שיניתי את כל התזונה שלי, אני מקפידה על ארוחות קטנות, שותה הרבה מים אוכלת הרבה ירקות, שזיפים. נמנעת מאכילת בננות, אורז וכו' ומקפידה על פעילות גופנית. הרופא יחידה שלי נתן לי שמן פארפין, אבילאק, כדורים משלשלים, תוספי תזונה וגם שלח אותי לפסיכולוגית, אך שום דבר לא עוזר. בחודש האחרון אני מרגישה נפוחה יותר ויותר וסובלת מכאבי בטן עזים בעיקר לאחר האכילה. הבטן שלי התנפחה בצורה קיצונית, ממש נראה כמו כרס הריון. יש לציין כי לפני כן, חילוף החומרים שלי היה מצויין- לפחות פעמיים ביום. אני ממש אובדת עצות. ממה זה נובע? תודה רבה.

הילה שלום ניתן לנסות תכשירים מבוססי PEG - נורמלקס \ פגלקס במידה ואין הקלה, דאגי שיפנו אותך ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. ביה"ח איכילוב, 036974463

22/08/2010 | 02:08 | מאת: שחר

אני סובלת בדיוק כמוך פשוט כל התאור שתארת פה אותן תופעות עוברות גם עלי.ועו שבנוסף לכל אני מתעמלת כל יום,לקחתי גלצרין,תה טיבטי,אני שותה כמויות של שמן זית ושום דבר לא עוזר.רציתי לשאול אותך אם טיפלת כבר בבעיה כי אין לי מושג מה לעשות.תודה שחר.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול