חיפה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/03/2010 | 20:49 | מאת: תמי

אני בת 50 סובלת מעצירות כבר שלוש שנים וחצי,בבדיקות הדם השגרתיות לא עלה אצלי כלום, אני לא ביררתי דרך רופא, אך מרגישה בעיות הדומות לטחורים(כלי דם שהתנפי ונמצא החוצה, וגם אני מרגישה שזה פנימי. מנסה הרבה לשתות צמחים טבעיים, ותה ירוק הרבה הרבה ירקות ופירות, נמנעת ככל האפשר מאכילת מזון המקשה את הקיבה. ניסיתי משחות, אני לא מוכנה לקבל טיפול תרופתי, אני מבקשת טיפול טבעי וגם בצמחים וטיפים להקלה, כי זה גורם לי להשמנה

תמי שלום כללית לגבי עצירות. מעל לגיל 50 עלייך לעבור קולונוסקופיה לגבי תכשירים "טבעיים" המיוצרים בצורה תעשייתית - ניתן להעזר ביובסלקס \ הנילקס ודומיהם. במידה ואין שפור יש לעבור לתכשירים רפואיים - על בסיס סיבים (זרעי פלנטגו) או משלשלים אוסמוטיים (PEG, לקטולוז וכדו).

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול