עצירות בגלל כדור Edronax כנגד דיכאון, ופסיליום?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/02/2010 | 12:57 | מאת: אייל

שלום וברכה ד"ר. אני נוטל את תרופת ה Edronax כנגד דיכאון לאחר שתרופות הקו הראשון לא הועילו. עושה רושם שהכדור עוזר רק שתופעת הלואי הקשה שלו היא עצירות קשה מאוד. התזונאית המליצה לי לקחת פסיליום (קונסיל) 3 פעמים ביום וכך אני עושה. זה אכן שיפר את המצב אבל עדיין היציאה מאוד קשה ופוצעת את פי הטבעת וגורמת לטחורים. אודה לך מאוד אם תתן לי עיצה טובה כיצד לשפר את היציאות שיהיו פחות קשות ועדיף כמובן ללא משלשלים כי הבנתי שזה לא ממש בריא. תודה רבה רבה!!!

אייל שלום במקרים בהם הקונסיל אינו מספיק יש להוסיף\להחילף לחומר משלשל נורמלקס-פגלקס או אבילק-גרלקס אשר אינם מזיקים בשמוש ממושך

20/02/2010 | 15:25 | מאת: אייל

מותר להשתמש ב"אבילק" במקביל לשימוש בפסיליום? תודה רבה!!!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול