מחיקת הודעות לצורך אינטרס אישי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/01/2010 | 12:06 | מאת: מטפלת

אני מבינה שאפילו אם אני נותנת מענה ויכולה להועיל לאנשים אם עצירויות אתה מעדיף למחוק את ההודעות שלי כדי שזה לא יפגע בקידום האינטרסים שלך ולא לחפש לחולים דרכים נוספות לעזרה והקלה על הבעיות והכאבים של החולים שסובלים . טוב לדעת כמה בעיית החולים חשובה לך

31/01/2010 | 12:12 | מאת: צוות האתר
כפי שכתוב בתקנון האתר: "תנאי שימוש בפורום בהוסיפו הודעה לפורום של דוקטורס, הגולש מתחייב: א. שתוכן ההודעה יהיה נקי מהשמצות, מהוצאת דיבה, מניסוחים שאינם ראויים, מפרסומות ומהתקפות אישיות. ב. שלא יהיה בהודעה משום עבירה על חוק כלשהו. מערכת דוקטורס ומנהלי הפורומים רשאיים למחוק כל הודעה שלא תעמוד בתנאים האלו, ואף לאסור על משתמש לכתוב בפורומים, לפי שיקול דעתם." ההודעות הכילו פרסום ולכן נמחקו. צוות האתר.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול