עצירות בליווי כאבי תופת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/01/2010 | 10:39 | מאת: איילה

איזה מענה אני יכולה לקבלל חוץ מלקחת משלשלים שהבנתי שהם גורמים נזק במקום להעויל

איילה שלום 1. אין במכתבך כל פרט לגבי העצירות והכאב שלך. 2. באם העצירות שלך מלווה בכאבי "תופת" - זה יכול להיות סימן אזהרה לחסימת מעי אותה יש לברר\לשלול במיון בביה"ח הצבורי הקרוב לאזור מגוריך 3. החששות מפני השימוש במשלשלים אינם מוצדקים לגבי רוב מכריע של התרופות הנמכרות היום בשוק. חששות ובורות זו בקרב הצבור מנוצלת היטב ע"י ידעונים רבים לשם מכירת מרכולתם. 4. אנא פני לרופא המטפל שלך בהקדם כדי שיתחיל לברר את העצירות ממנה את סובלת. במידה ולא ימצא פתרון, נשמח לראותך ביחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי, מרכז רפואי תל אביב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול