בעיית עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/01/2010 | 15:02 | מאת: חגית

שלום רב! מזה כמה ימים אני מתקשה להיכנס לשירותים ויש לי בעית עצירות בנוסף לפני העצירות היו לי יציאות קשות עקב זה הבטן נפוחה ומאוד מציק לי בתפעול היום יום בבקשה לעזרתך מה אני יכולה לעשות על מנת לטפל בבעיה זאת ללא כדורים משלשלים שגופי התמכר אליהם ? נ.ב האם יש קשר לעצירות אם מבצעים סקס בפי הטבעת/רקטום?

חגית שלום לא ברור לי באם סבלת מעצירות קודם לכן כי ציינת שגופך התמכר למשלשלים. אם אכן את סובלת מעצירות ממושכת ניתן להשתמש במשלשלים במינון הגיוני כדי לא לפגוע באיכות חייך ובמקביל לעבור בירור לגבי סיבות העצירות. לגבי מין אנאלי - למיטב ידיעתי אינו גורם לעצירות. קיימת תמיד אפשרות של פגיעה בסוגר פי-הטבעת

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול