האם זו עצירות?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/12/2009 | 13:56 | מאת: קורין

שלום! בדרך בבוקר, כשאני לא קמה מוקדם מדי, אחרי הקפה אני רצה לשירותים אך לא מרגישה שהכל יצא וכשאני לוחצת אז יוצאות חתיכות קטנות, כשאני מסיימת אחרי כמות נכבדת של צואה בשירותים, אני מרגישה שיש עוד... ככה זה כל יום! ויש ימים שאם בבוקר אני לא הולכת לשירותים, אז במהלך כל הבוקר עד לאחהצ יש לי נפיחויות נוראיות ורק כשאני בבית כבר אחרי האוכל אז זה יוצא, גם אם תחושה שיש עוד למרות הכמות הנכבדה... מה זה אומר? ומה עלי לעשות כדי לשפר את המצב? יש לציין שאני שותה 15 כוסות מים ביום ואוכלת מספיק סיבים.. תודה מראש

קורין שלום אינני יודע מה גילך או באם עברת אי פעם קולונוסקופיה העצירות שאת מתארת הנה מסוג של הפרעות בהתרוקנות. עלייך לעבור בדיקות פיזיולוגיות לברר את סוג העצירות - מנומטריה אנורקטלית + וידאו פרוקטוגרפיה ע"מ לאתר את סוג ההפרעה

25/12/2009 | 21:02 | מאת: קורין

אני בת 21 ומעולם לא עברתי קולונוסקופיה... אתה יכול לפרט קצת יותר... תודה מראש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול