עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/02/2016 | 20:37 | מאת: שלי

במהלך החודש האחרון סובלת מעצירות קשה מאוד! לא מצליחה להיכנס לשירותים, אבילק ונורמלקס לא משפיעים, עשיתי פעמיים בתקופה הזו חוקן כדי להשתחרר. רק בעזרתו יש שיחרור גם ביום לאחר מכן. חשוב לציין שאני חצי שנה אחרי לידה. לא סבלתי מעצירות יוצאת דופן עד עתה. גם לא לאחר הלידה הראשונה. אובדת עצות כבר. אשמח לעזרתכם

שלי שלום אינני בטוח שמיצית את כל האפשרויות הטיפוליות עם נורמלקס - עד 4 מנות ליום או אבילק - תאורטית 30מל כל שעתיים עד ליציאה ... ניתן גם להיעזר לחלופין בחוקני איזי-גו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול