התייעצות בנוגע לעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/02/2016 | 21:12 | מאת: חסויה

שלום, בשבוע האחרון התחילה לי עצירות נוראית לאחר שלשול (כמעט שבוע בלי יציאות), ולכן התחלתי לקחת נורמלקס. והעצירות אמנם חלפה, אבל אני מתלבטת אם להמשיך לקחת נורמלקס, או להפסיק אם העצירות עברה. הבעיה העיקרית היא שהעצירות תמיד חוזרת אחרי זמן מסוים (עצירות כרונית), אז אני באמת לא יודעת אם להמשיך בטיפול. אשמח לעצה. תודה מראש.

לחסויה שלום מכיוון שהעצירות שלך הנה תגובה לשלשול - לא היית צריכה להזדרז ולטפל במשלשלים נסי להפסיק את הטיפול

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול