גבעתיים שמעון בן צבי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/03/2014 | 10:00 | מאת: מרים

אני עברתי לפני שנה וחצי ניתוח רצפת אגן כל חיי סבלתי מעצירות ולקחתי משלשים טבעיים. כיום כל מה שאני לוקחת לא עוזר לי אני יוצאת פעם בשבוע אם עזרה (לא כימי) וסובלת מאוד אני שוטה הרבה אבל אסור לי לקחת סיבים מאוחר והמעיים שלי מתנפחות ונגרמת לי מצוקה בסינפונות אני בטיפול מחטים אבל שום דבא לא עוזר לי ממש יאוש מה עלי לעשות ואם לקחת משלשלים כימייים אודה לכם באם תוכלו לעזור לי בתודה מראש מרים

מרים שלום פני ליחידה להפרעות בתנועתיות ותפקוד מערכת העיכול. המכון הגסטרואנטרולוגי. ביה"ח איכילוב. 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול