התרוקנות חלקית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/02/2014 | 16:39 | מאת: מאמי

בחודש האחרון אני סובלת מהתרוקנות חלקית ומצואה התקועה בפי הטבעת ומדקירות קלות באגן, במפרק הירך ובגב התחתון. הצואה אינה קשה אלא רכה עד מימית. צבעה חום בהיר. אני נוטלת כף פרפין בבוקר, אוכלת יוגורט עם גרנולה כל בוקר ומשתדלת לשתות הרבה. בעבר סבלתי מטחורים ונותחתי לפני שתים עשרה שנים. התקף הטחורים האחרון שהיה לי היה בדצמבר. נבדקתי ע"י כירורג והוא לא הבחין בטחורים חיצוניים אך נבחין ב-skin tags אני מטופלת באלטרוקסין ובלוטת התריס שלי מאוזנת. מעבר לתחושת התקיעות של הצואה והרצון להתפנות, יש לי דקירות באגן( במיוחד בצד שמאל). נבדקתי גניקולוגית ואין כל ממצא. הגניקולוג שבדקני אמר שהוא חש בגוש צואה תקוע. אשמח לדעת אלו בדיקות עלי לעבור כדי לברר הגורם לתחושותיי. כמו כן, אשמח לעצה טובה, שתקל עלי להתפנות באורח מלא.

מאמי שלום הבדיקות הפיזיולוגיות המכוונות הינן מנומטריה אנורקטלית ו\או וידאו- פרוקטוגרפיה ו\או אולטרסאונד דינאמי של רצפת האגן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול