עצירות קשה!! - לא יודע מה לעשות עוד...

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/02/2014 | 21:09 | מאת: Yakov

שלום רב אני בן 33 ובריא בדרך כלל צילום אני סובל כ11 יום מעצירות קשה - ללא יציאות משמעותיות בכל התקופה. העצירות התחילה במהלך נסיעת עסקים לחול אשר במהלכה לא אכלתי בצורה מסודרת והייתי תחת לחץ יש לציין שבשיגרה איני סובל מעצירות. ניסיתי מספר טיפולים המפורטים מטה: סירופ לבולקס עצירות X חוקן מבית מרקחת שמן פרפין כמו כן הייתי פעמיים אצל רופא (משפחה ומוקד) שם גם מישוש הבטן הראה שהיא רכה וגם עשיתי צילום של הבטן ולא נמצאה חסימה. אני לא יודע מה לעשות - אנא עזרו לי! תודה מראש

יעקב שלום אכן שינוי באורח החיים ומתח נפשי יכולים לגרום לעצירות. נסה נורמלקס או חוקני easy go enema ע"מ להקל

12/02/2014 | 21:54 | מאת: יעקב

תודה רבה על התגובה! ניסיתי את שניהם וזה באמת עזר - היה לי ריקון רציני לפני יומיים. אולם מאז עוד פעם כלום - ניסיתי לקחת עוד פעם נורמלקס אך ללא תוצאות... מחר אני הולך לרופא משפחה שוב - מה אפשר לעשות או לבקש לבדוק? תודה מראש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול