עצירות וכאבים בצד שמאל של הבטן

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/02/2014 | 23:47 | מאת: מאי

שלום. אני בת 22 וסובלת כבר חודשיים מעצירות. בנוסף לכך יש לי כאבים בצד שמאל של הבטן לאחר שאני אוכלת ולא מצליחה להתפנות. הדבר הגרוע ביוצר הוא שהבטן שלי מתנפחת לאחר אוכל כאילו אני בהריון! רופאת גסטרו נתנה לי אגיולקס אך לאחר שימוש במשך מספר שבועות התחושות האלו לא נעלמות... האם יש משהו אחר שיכול להוריד את הנפיחות האיומה ולפתור את הבעיה? תה תיבטי? נורמלקס? משהו....? תודה רבה.

מאי שלום בד"כ יציאה סדירה מקלה על נפיחות וכאב בטן. הייתי מתחיל בנורמלקס. אם הקלה - ניתן להוסיף פרוביוטיקה לנפיחות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול