עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/01/2014 | 19:41 | מאת: אסתי

לד"ר שלום, יש לי פיסורה מעל 3 שנים באה והולכת. אני מטפלת כל פעם באופן שמרני (משחות ומרככי צואה) אני לוקחת נורמלקס כבר שנתיים רצוף כדי לרכך אתהצואה עד עכשיו היה בסדר לאחרונה אבחנתי שיש קושי מה לעשות האם להגדיל את המינון ? (ברגע שיש קושי זה נורא כואב !). מבקשת עזרה תודה

אסתי שלום הגדילי את מינון הנורמלקס בהדרגה ניתן לפי הנחיות החברה להגיע עד 4 מנות \ יממה. הייתי כמובן שומר על המינון המינימלי המניב תוצאות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול