עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/01/2014 | 14:32 | מאת: Hellen

שלום ! אני בת 52.9. אני סובלת מעצירות כבר שנים. בשנתיים אחרונות מצב החמיר. כל הבדיקות גאסטרו תקינות. לאורך הזמן השתמשתי בהמון סוגים של מזרזי צואה (כדורים, אבקות, ג'לי וצמחים). היום הגוף שלי כבר לא מצליח להוציא את הצואה לבד. ושאלתי האם אפשר להחזיר לגוף את היכולת הזאת ללא עזרה? האם מומלץ להפסיק לגמרי עם התכשירים שאני לוקחת וככה הגוף יחזור לעצמו?

הלן שלום קשה להחזיר את הגלגל אחורה. אם את מנסה להפסיק משלשלים - עשי זאת בהדרגהה תוך הקפדה על תזונה נאותה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול