ריפוי לחסימת מעיים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/12/2013 | 12:14 | מאת: ורד גולד

1. האם קיים ריפוי לחסימת מעיים שלא מצריך סטומה? 2. יתכן וגרורות סרטן (שחלות) לוחצות על המעי וסותמות אותו? אני בתהליך כמותרפיה אבל זה חודש כבר לא היו לי יציאות ואין משלשל שעוזר.

ורד שלום זו פורום לעצירות 1. כללית כן, אם החסימה משתחררת באופן סונטני. אם יש חסימות חוזרות בתדירות גבוהה יש לשקול התערבות ניתוחית. בין אם שחרור הדבקויות או סטומה כשלא נחתן באופן אחר להשתלט עליהן כבמקרה של גידול מפושט 2. לחץ חיצוני של גרורות יכול תאורטית לגרום לחסימה ע"י עצם הלחץ או חדירה ישירה של הגידול לדופן המעי. במקרה שלך צריך הדמייה מכוונת

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול