יציאות לנכה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/11/2013 | 16:29 | מאת: דן

שלום אני נכה לא זז הרבה . בן 65 עד לתאונה לפני 10 שנים כל בוקר יציאה. מהתאונה עצירות ימים .לאט לאט הגעתי לכל 4, 3 ימים . היום :- ליום כן - ויום לא - וגם ביום שכן יציאה צריך להעמיס אוכל שיועיל לדחוף היציאה החוצה. היציאה רכה ובסדר , אבל כנראה הולך רק כמה צעדים וזו הבעיה . האם נורמלקס יעזור פה?? כי כתוב שנותן יציאה רכה - זה יש לי . הבעיה התנועתיות . האם יש לך רעיונות למי שלא זז הרבה .- כמו להסתובב מצד לצד במיטה?? או פתרון אחר? בלי קשר :אחרי יציאה עייף מאד -תשוש לכמה שעות מה הסיבה לדעתך? עשיתי בזמנו קולוסקפיה וגם גסטרו תודה

דן שלום בנוסף לנורמלקס שנשמע שעוזר הרבה ללכת ככל שתוכל. מרותקים למיטה ואנשים שאינם צורכים קלוריות מגיעים לעצירויות קשות ביותר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול