נורמלקס- מספר שאלות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/10/2013 | 21:17 | מאת: נורמלקס- מספר שאלות

שלום רב. נראה לי שמחקו לי את ההודעה הקודמת...בכל אופן יש לי כמה שאלות בנודע לנורמלקס. אני סובל מעצירות כרונית בבדיקת קולונסקופיה לא נמצא כלום ברוך ה'. קניתי את המוצר והשאלות הן: 1. באתר כתוב שאין צורך לשתות הרבה או משהו מיוחד כמו במשלשלים אחרים-אבל שקניתי את המוצר הרוקחת אמרה שחייבים לשתות לפחות כוס 10 כוסות מים ואם לא הנורמלקס יגרום לתוצאה הפוכה. רציתי לדעת מה הרופא חושב על כך. 2.האם נורמלקס יעילה גם לעצירות שאיננה מגורם פיזי אלא שנגרמה גם כתוצה נפשית- עפ"י מספר רופאים מתחומים שונים אני סובל מעצירות על רקע נפשי. 3.אשמח לדעת אם יש דרכים לסייע להצלחת הטיפול. *אציין שאני עושה ספורט- גולש גלים מגיל קטן אך זה תלוי בים וכאשר אין גלים משתדל לרוץ בערך פעמיים בשבוע ובדר"כ לכל מקום שאני הולך אני הולך עם בקבוק מים-זהו מידע שאני מעביר על מנת לתאר את המצב זה חלק מן השגרת חיים שליץ אני מניח שכמה שיותר מידע יוכל לעזור על מנת לתת לי תשובות נכונות ומועילות. תודה רבה תיהיה בריא.

שלום 1. כוס אחת עם החומר 2. כן בתלות במנגנון הספציפי 3. תזונה נכונה. שאר הדברים אתה מציין שיש לך מודעות אליהם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול