קון-סטימר תמצית צמחי מרפא לעצירות ללא צמח הסנה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/10/2009 | 11:08 | מאת: מימי

http://www.andersonil.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=156791 כיום כבר יודעים כי צמח הסנה גורם להתמכרות המעי ישנם מסר צמחי מרפא המסייעים לעצירות ללא סנה הנמצאים בתוך התרופה הטבעית של קונסטימר

מימי שלום הסינה אינו גורם ל"התמכרות" המעי אלא לתופעה אחרת הנקראת הסתגלות \ סבילות (TOLERANCE) של המעי. בתופעה זו המעי מפסיק להגיב למינונים מקובלים ויש צורך להעלות את מינון התרופה. תופעה זו מאפיינת סוגים רבים של משלשלים כולל תכשירים המבוססים על סיבים ןתכשירים "טבעיים" שונים.תופעה זו אינה מדווחת בתכשירים מבוססי PEG או תרופות מודרניות מסוג 5HT4 agonists ויתכן אף תכשירים דומים אחרים שעדיין אין עמם נסיון מספיק

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול