מבקשת את התייחסות ד"ר רון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/09/2013 | 19:59 | מאת: רוצה לדעת

שלום, בשנות הארבעים לחיי (לא ילדתי). חווה קושי בהתרוקנות המתבטא בך שמרגישה צורך אך בעת כיווץ השריר לא מצליחה להפיק את היציאה למרות שהיציאה רכה. כלומר לא בעיית עצירות הנובעת מקושי של הצואה. אוכלת באופן קבוע תזונה עשירה בירקות, דגנים מלאים והרבה מים. עושה פעילות גופנית קבועה.לא עוזר. צורת היציאה החלקית היא צרה וארוכה ומועטה. נעזרת בקונסיל או נרות גליצרין בעת הצורך. ברור לי שיש לבצע בירור אך מהנתונים היבשים אבקש את דעתך. תודה

שלום ל: ר.ל. בהחלט אפשרי שקיימת בעייה תפקודית ברצפת האגן. ממליץ על מנומטריה אנורקטלית + וידאו-פרוקטוגרפיה \ US דינאמי של רצפת האגן כבירור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול