נורמולקס + אל צירות (סירופ)\שימוש מוגזם

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/09/2013 | 16:41 | מאת: נעמה

שלום. אני יודעת שגם נורמולקס וגם סירופ אל צירות נחשבים טבעיים ולא ממכרים...אבל כל אחד בנפרד הייתה לי עצירות ולקחתי נורמולקס ומאחר שלא הייתה לי סבלנות לחכות עד שיפעל לקחתי גם מהסירופ אל צירות 2 כפות... למחרת היה לי חילוף חומרים מוגבר מאוד, מוגזם. תחושה שהגוף מנוקה מכל מה שאני אוכלת במשך היום. כמעט כמו משלשלים 1. האם שימוש בשני המוצרים ביחד אינו מומלץ או מזיק ? 2. על גבי הסירופ היה מוטבע תאריך שטרם פג אך נמצא במקרר זה מכבר שנה... האם מוצר זה עלול להיות פגום אחרי כל כך הרבה זמן? בעיקרון אני קצת מודאגת שהגזמתי כי אני לא רוצה לרדת במשקל... אני צריכה לשמור על משקל תקין ולא לרדת ממנו. תודה

19/09/2013 | 17:49 | מאת: נעמה

אני מוסיפה שאלה לשאלה הקודמת... החילוף חומרים המוגבר ממשיך...נותן לי הרגשה מאוד לא נוחה. האם ניתן להשתמש בקל בטן?

נעמה שלום 1. נורמלקס אנו חומר "טבעי" אלא חומר משלשל אוסמוטי עם פרופיל בטיחות גבוה 2. אל צירות מיוצר תעשייתית. החומרים שהחברה טוענת שמרכיבים את התכשיר אכן "טבעיים" ואינם גורמים לנזק אין טעם להשתמש בשני החומרים אם אחד מהם פעיל ומקל על העצירות. השתמשי במינימום מינון כדי ליצור פעולת מעי סדירה וטובה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול