הפרשה דמית אחרי יציאה.

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/09/2013 | 19:09 | מאת: נאוה

שלום רב, אני בת 66 מטופלת בגלוקומין כדור אחד פעם ביום. מטופלת באנלדקס ורוזבסטטין כדןר אחד ביום. בנוסף לוקחת 2 כדורי קלציום וטיפות ויטמין D. בזמן האחרון אחרי יציאה קשה יש לי הפרשה דמית ויש לי כאבים בפי הטבעת וגם שורף אני שמה משחה פרוקטו גליבנול אציין שלא כל הזמן יש לי את ההפרשה הדמית.רופא המשפחה אומר לי לעשות בדיקת דם סמוי בצואה ולראות מה תהיה התוצאה.הבדיקה הזאת לא תמיד אמינה ולכן אני חושבת שעלי לעבור בדיקת קולונוסקופיה שעד היום טרם עשיתי. אודה לך על תשובתך.

נאווה שלום קולונוסקופיה מומלץ להתחיל החל מגיל 50. בנוסף ממליץ על בדיקת פרוקטולוג\ית. הספור יכול להתאים לפיסורה אנאלית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול