שימוש בנורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/06/2013 | 12:22 | מאת: נורמלקס

שלום, אני בת 24, עברתי בגיל קטן(9)ניתוח תיקון ריפלוקס בכלייה. אני פונה בגלל שראיתי שבהוראות השימוש רשום -אין להישתמש למי שיש מחלות בכליות. האם זה פוגע בכליות ? עדיף להימנע בשימוש? האם זה מסוכן עבורי? אודה לתשובה מהירה תודה

לנורמלקס שלום אין מניעה להשתמש בנורמלקס גם בנוכחות הפרעות בתפקודי הכליה. הניתוח שעברת לא בהכרח פגע בתפקודי הכליות

25/06/2013 | 09:55 | מאת: נורמלקס

שלום לאחר שימוש של 3 ימים בתכשיר זה התחילו לו כאבים בגב תחתון, בכללי כל הזמן שהישתמשתי במוצר הרגשתי מאין עייפות בגוף. האם עליי להפסיק את השימוש? מפחיד אותי לכאבי כאבי הגב התחתון , הכליות שם לא?..

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול