פיסורה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/06/2013 | 11:44 | מאת: מ.ר

ילדתי לפני 4 חודשים. כשבועיים לאחר הליה התחילו לי כאבים קשים בפי הטבעת תוך כדי יציאה, זה הביא למעגל של עצירות כי לא יכלתי להתרוקן בגלל הכאבים. רופאת משפחה סברה שאלו טחורים ונתנה לי משחה מקומית והמלצה לשתות שמן פראפין. זה עבר תוך שבוע ימים. לאחר חודש זה חזר, בדיוק אותו הדבר. הלכתי לפרוקטולוג שאבחן פיסורה המליץ על נורמלקס ונתן לי ניפידיפין במינון יחסית נמוך כי הנקתי, זה הגיע למצב שהייתי יכולה להתרוקן רק תחת מיים זורמים בעמידה תוך כאבים עזים ביותר. זה חלף תוך שבוע כמו בפעם הקודמת. המשכתי עם הנורמלקס פעם ביום, החל מיום חמישי הפסקתי עם הנורמלקס על דעת עצמי מחשש להתמכרות. מאתמול כל העסק חזר לי, שוב כאבים סביב יציאות, לא מסוגלת להתרוקן. קבעתי תור למחר לפרוקטולוג. האם לא אוכל לחיות ללא הנורמלקס? יכול להיות שהלידה עשתה נזק בלתי הפיך?

03/06/2013 | 12:00 | מאת: מ.ר

יש איזו דרך להקל על הכאב העז ביציאה? אני שמה שוב כרגע את המשחה אבל יש תחושה של לחץ מכאיב כי אין יכלת להתרוקן.

מר שלום לא הייתי נוקט בגישה כו"כ פסימית. צריך לחכות בסבלנות לפחות 6 שבועות לפני שמחליטים להפסיק את התכשירים ולדאוג תזונתית לא להכנס למצב של עצירות ומאמץ יציאה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול